Udforsk lyduniverset

Her kan du udforske et udpluk af Jegermors lydunivers. Du kan fordybe dig og høre nogle af de gratis podcast, om alt fra mælk, hormoner, kroppen og hvordan du passer på dig selv.
Her er et udpluk af de serier du kan møde i universet. Første episode i hver serie kan du høre gratis her.

Lyt til Jegermor gratis hvor du normalt hører podcast: 

Spotify
Apple Podcast
Podimo
Google Podcast
Soundcloud

Jegermors instagram univers

Følg os på Instagram

Jegermors ekspertpanel

Herunder kan du se nogle af de eksperter, som du vil møde i lyduniverset og  forløb med Laura.

Helene Bovin
Jordemoder

Ammefif, ammestillinger og blufærdighed

Helene Bovin er jordemoder. Hun guider dig igennem de forskellige ammestillinger, og hvad du skal være særlig opmærksom på til etablering af amning. Med Helene snakker vi også om blufærdig og om den særlige åbenhed du kan opleve som ny mor.

Krista Bella Hultén
Birth Keeper

Hormoner, sex og hvordan du finder tid til dig selv.

Krista Bella Hultén er tidligere jordemoder. Sammen med hende kan du høre om, hvorfor du påvirkes af dine hormoner oven på din fødsel. Både fysisk og følelsesmæssigt. Hun sætter også ord på at starte sit sexliv op igen – lyst eller ikke lyst, og på hvordan du udforsker nye sider af din krop. Sammen med Krista Bella udforsker vi også, hvordan du får tid til dig selv som nybagt mor.

Anja Bay
Stifter af SmertefriFødsel

Afslapning ved aming, ro til stressfyldte situationer og ejerskab af din dag.

Anja Bay er stifter af Smertefri Fødsel. Hun guider dig til afspænding når du ammer og hvordan du connecter med dig selv i stressfyldte situationer. Hun giver dig også en genial øvelse, til at sætte din dag hver morgen, så du ikke skal halse stressfyldt afsted, men i stedet få mere nydelse i din dag.