Stopper din hjerne med at fungere, når dit barn græder? Og oplever du at være bange for gråden?

Kan du sige ja til bare ét af følgende punkter?:

 • Har du det ofte sådan, at du panikker, når dit barn begynder at græde, fordi du ikke ved, om det vil vare 2 minutter eller 2 timer?
 • Det er flere år siden, at dit barn græd meget, men du føler stadig, at der bor uro i din krop?
 • Du føler dig drænet og tynget af dårlig samvittighed – fordi du tænker, at noget må være galt, siden dit barn græder så ofte?
 • Der er grus i familiestemningen, fordi det barn, der ofte har sammensmeltninger i gråd og vredesudbrud fylder alt?
 • Savner du at møde forståelse og ærlighed og at lære at skelne skidt fra kanel, når det kommer til myter om gråd?

Så er kurset om gråd noget for dig! Barnegråd påvirker dit nervesystem og breder sig ofte og hurtigt som negative ringe i vandet til hele familiens gode humør. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan gråd håndteres bedst muligt for alles skyld.

I forløbet vil du få:

 • Værktøjer til at håndtere gråden konstruktivt og kærligt, imens den står på
 • En forståelse af hvad gråd er, og hvordan du kan tackle den
 • Nemmere ved at være i gråden med dit barn
 • Kendskab til de mange myter om gråd – og hvordan du siger fra overfor dem
 • Kende til grådens forløsning
 • En kærligere tilgang til dig selv og dit eget nervesystem
 • Færre tårer i hjemmet
 • Et gennemarbejdet, sammenhængende og let tilgængeligt kursusmateriale bestående af:
  • Podcasts om gråd
  • Undervisningsvideoer om gråd
  • E-bog
  • Øvelser, så du får teori og værktøjer ind under huden
  • 2 lives på Zoom, hvor du kan stille Laura Vilsgaard spørgsmål og tale med andre forældre
 • Bonus:
  • 3 måneders fuldt medlemskab til Jegermor med adgang til hele podcastuniverset (til en værdi 387 kr.)

“Den allerstørste aha-oplevelse ved grådkurset var den viden, der var om kolik. Jeg fik aldrig rigtig en forklaring, da min datter var lille, så det var dejligt at få en “rigtig” forklaring igennem kurset. Jeg ved jo godt at der ikke er et facit. Men den ekspert du havde inde i podcasten, var super god til at forklare og fortælle.”

– Laura, mor til en lille pige

Investér i dig selv og din familie

Lad os først tale om omfanget af kurset ift. din tid. Kurset kan gennemføres over en periode på 2-3 uger, i en almindelig, travl hverdag. Undervisningsvideoerne varer 5 – 15 min., og øvelserne er også nemme at gå til, men varierer selvfølgelig i tid alt efter, hvor meget du fordyber dig i dem. Podcastene kan du lytte til, imens du ordner vasketøjet og på den måde er din hverdag tænkt ind i sammensætningen af kurset.

På 2 uger vil du og din partner kunne komme godt rundt om kurset uden at stresse over det. På de 2 uger vil I få et sprog for jeres mønstre ifbm. gråd, I vil få mere ro med gråden, og I vil få strategier og mere ro, når gråden kommer.

Lige nu får du 25 % rabat + 3 mdr. medlemskab

Hele kursusforløbet til dig og din partner for kun

1.447 kr.

Det var en god prioritering

Jeg prioriterer desværre sjældent at bruge penge eller tid på mig selv, og det har været virkeligt godt at gøre i kurset her. Kurset har lært mig at jeg altid kan trøste mig barn, det har givet mig redskaber til at følelsesregulere, og jeg har forstået, hvorfor det er okay at spørge om hjælp, og at man ikke skal kunne alting selv. Jeg vil anbefale det til andre mødre, som har haft en hård start på moderskabet, og som har brug for redskaber til at rumme gråden.

Maja
Mor til Anker på 5 måneder & pædagog til hverdag

Nu kan jeg tale med mine omgivelser om gråden

OVERALL, ville jeg sige, at jeg er blevet mere reflekterende omkring både min store tumlings gråd, men især mit spædbarns gråd. Jeg er blevet bedre til at aflæse deres gråd og til at tilgive mig selv for, at have de mønstre jeg har. Tilmed har jeg har fået værktøjer til at bygge nye veje, italesætte mine ar og mit behov for gråd healing, som før – for mig – var tabu. Det var som om, der boede et stort skyggemonster i vores familie, der hed ”Gråd”, og nu er det monster bare blevet meget mindre. Jeg kan tale med min familie, mine veninder og min mand om, hvordan jeg har det med gråden.

Malia
Mor til en 3 årig, en nyfødt & PhD studerende, når hun ikke er på barsel

Kursus om gråd | Hvem står bag?

Jeg er stifter af Jegermor, og har forsket i moderskab i mange år. Jegemors mission er at hjælpe, oplyse og støtte mødre til større selvindsigt i deres moderskab, så de kan få forløst det familieliv, de drømmer om. Mange kvinder har efterhånden brugt Jegermors ydelser, og det er rørende at modtage anerkendelse og læse om, hvor meget de føler sig hjulpet. Jeg har selv to børn og mange af værktøjerne er udviklet og samlet fordi jeg selv skulle lære at tackle min drengs sammensmeltninger og kriser. Jeg har samlet det bedste fra min egen rejse til dig her.

Hvordan vi omfavner dine behov

Udover, at du får adgang til den samlede pakke af undervisningsmateriale, så får du også mulighed for at deltage på 2 lives, så du kan stille dine specifikke spørgsmål til mig og kommunikationen dermed bliver 2-vejs. Det er nemlig vigtigt for mig, at du føler dig set og hørt, uanset hvilket produkt du gør brug af hos Jegermor.

Laura Vilsgaard
Stifter af Jegermor

Ja tak - Jeg vil med!

FAQ

Her kan du se ofte stillede spørgsmål

Du kan købe kurset ved at trykke på en af knapperne her på siden, eller skrive til info@jegermor.dk, hvis du har spørgsmål, som du ønsker svar på inden.

Det koster lige nu 1.447 kr. for den samlede kursuspakke bestående af undervisningsvideoer, e-bog, øvelsesark, 2 lives med Laura Vilsgaard og 3 måneders medlemskab til Jegermor. Du sparer 25% og får de 3 mdrs medlemsskab med oven i hatten fordi du er tidligt ude.

Du kan betale med både kort og Mobile Pay her i webshoppen.

Du får som kursusdeltager adgang til al kursusmaterialet for evigt tid, så det er aldrig for sent at tage kurset, selvom du skulle blive forhindret i at starte lige efter dit køb. Der er 2 lives med Laura Vilsgaard om måneden, som du kan melde dig på, så passer de første tidspunkter dig ikke, så kan du melde dig på måneden efter.

Har du flere spørgsmål?

Så skriv en mail til info@jegermor.dk og vi vil svare dig inden for 48 timer.