Anette Straadt
Sundhedsplejerske

Anette vil være din go-to person i mentorforløbet hvis du har spørgsmål omkring sundhed, fordøjelse og gråd. Hun er uddannet sundhedsplejerske og har arbejdet professionelt med børn og babyers sundhed og trivsel siden 2001. Hendes tilgang er ud fra et naturligt og helhedsorienteret perspektiv. Hun vil svare på dine spørgsmål på skrift i vores online fællesskab hver eneste uge.

Laura Vilsgaard
Stifter af Jegermor

Med et skræddersyet mentorforløb vil Laura skræddersy et barselsforløb til dig baseret på en samtale i tager. Formålet er at du skal få mest muligt nydelse på din barsel, så barslen ikke bare bliver en tung byrde, men et sted hvor du udvikler dig som kvinde og læner dig tilbage i nydelse og overskud. På Jegermors barselsforløb invisterer du i dig selv og i DIN barsel. Her hjælper vi dig med at at passe på dig – også når du selv glemmer det, fordi al overskud går til at passe på din baby, din partner og alle de andre.

Sasha Orheim
Jordemoder & ammevejleder

Sasha er din go-to person når det kommer til amning og følelser i moderskabet. Hun er jordemoder med en ønske om at hjælpe og styrke nybagte mødre og familier gennem skræddersyet jordemoderpleje & følelsesmæssig støtte. Hun har arbejdet med fødsler i over 10 år og været tilknyttet jordemoder hos Smertefri Fødsel. Formålet for Sasha er, at du får en effektiv, afslappet og smertefri amning, en glad og rolig baby og en mor, som føler sig styrket i moderskabet.