Vil du med på et 6 ugers forløb, hvor du får mere nydelse og selvkærlighed ind i din hverdag?

Kan du sige ja til en af de følgende:

 • Har du det ofte sådan at du er helt drænet efter du har set dine venner, selvom det burde være opladende og hyggeligt?
 • Føler du at du driver rovdrift på din krop og aldrig får hvilet ud fordi der bare ikke er tid og overskud til dig selv?
 • Knaser dit parforhold og misforstår I ofte hinanden efter I er blevet forældre, selvom I elsker hinanden?
 • Savner du et ærligt kvindefællesskab i barsels-hverdagen?

Så er mentorforløbet noget for dig! Jeg vil nemlig gerne starte en barselsrevolutionen med et mentorforløb. Revolutionen består i, at hver enkel kvinde på barsel går fra at være lidt for meget alene på barslen, være frustrerede og udkørte til at opleve barslen som et selvudviklende, styrkende og livsbekræftende periode i sit liv. Et sted hvor der er plads til humor, fællesskab og nydelse. Og nu tænker du måske at det har du overhovedet ikke tid til. Men jeg lover dig. At det har du.

I forløbet vil du få:

 • Mere nydelse og lethed i din barsel
 • Et oprigtigt ærligt fællesskab, som har din ryg  og består af en lille gruppe mødre & Laura
 • Nemmere ved at sige fra og bede om hjælp
 • Et online undervisningsforløb som ikke tager mere end 10 minutter af din dag (fordi jeg godt ved at du har travlt).
 • En fleksibilitet i kursusmaterialet, så du altid kan se kurset, når det passe dig.
 • Vi mødes på Zoom en gang om ugen og deler det der fylder og har vores egen lukkede facebookgruppe.
 • En afklarende samtale med Laura eller jordemoder Sasha.
 • En ugentlig podcast i din indbakke, der er nøje udvalgte til dit behov.
 • Konkrete værktøjer til en bedre barsel.
 • Et teoretisk forståelse af hvad du gennemgår på barslen.
 • Adgang til rådgivning og sparring med en jordemoder og sundhedsplejerske i alle 6 uger.
 • Tilfredshed eller alle pengene tilbage efter 14 dage.

Er det noget for mig?

Få en uforpligtende og afklarende samtale om forløbet er noget for dig.
  Jeg vil bare sige tak

  ”Mentorforløbet har betydet meget for mig, og jeg tror, det har været med til at ændre mig, hvem jeg er, og hvordan jeg ser mig selv helt grundlæggende. Og selvom en fødselsdepression er noget lort rent ud sagt, så er det også lidt en gave, at jeg nu, og ikke senere, er blevet tvunget til at lære mere om mig selv, udvikle mig og gøre plads til mig i det kaos et liv med små børn er i stedet for at undertrykke alt det svære og fortsætte i fuld fart fremad, mens jeg kæmper for at overleve.”

  Frederikke / mor til 2

  Jeg vil have kvindemuseet tilbage – og Jegermor skal være en del af den faste samling

  ”Mentorforløbet har gjort mig bevidst om, at jeg ikke er ansvarlig for alt, at jeg ikke kan vide alt og derfor være forberedt på alt, og derfor ikke kan løse alt efter ”bogen”. Jeg har fundet ud af hvad selvomsorg er, lært at holde pauser, hvor jeg er mig, lært at sætte ord på mine følelser og ikke være bange for dem, men at give dem plads og ikke prøve at lave dem om. Og så har jeg fået begrebet ”fucking-first-time”. De sidste år har været en perlerække af ”first times”, sikken en lettelse at få det begreb.”

  Jane / mor til 3

  Mindre ensom i det svære

  “Jeg har taget til mig, at jeg ikke behøver at være følelsesmæssigt tilgængelig hele tiden. Jeg vil anbefale alle dem, der gerne vil finde et fællesskab, hvor man kan tale om det svære, dem, der gerne vil have større indsigt i, hvad der ligger bag vrede og skam, der knytter sig til moderskabet og dem, der ønsker at have mildere øjne på sig selv at deltage i mentorforløbet.”

  Luisa / mor til en 2-årig og en 5-årig

  En uvurderlig følelse af at blive set, hørt og forstået

  ”Jeg vil anbefale mentorforløbet til alle. Laura er klog og dygtig og formidler emner på en virkelig fin og anderledes måde. Jeg tror, at jeg havde haft det mindre svært, da jeg blev mor, hvis jeg havde brugt Jegermor-platformen og havde været i et forløb som dette. Jeg har fået sat ord på følelser og oplevelser, som jeg indtil nu har bokset med alene.”

  Sabine / mor til 2 børn

  Overblik over forløbets faser

  Fase 1:

  Forstå din process!

  Uge 1-2

  Her vil du blive klædt på til at indentificere og forstå den forandringsprocess du gennemlever lige nu. Både i et historisk, sociologisk og psykologisk perspektiv. Baseret på en afklarende samtale med Laura eller Sasha vil vi skræddersy et podcast-forløb til dig, så du hver uge får en selvkærlig podcast i din email-inbakke.

  I den første fase bliver du klogere på…

  • Hvorfor du føler angst, vrede, kærlighed, afmagt, lykke, sorg, skam og eufori voldsommere end normalt i barslen.
  • At du gennemgår en af livets størte forandringer og hvad vi ved videnskabeligt, at der skal til, for at komme godt igennem sådan en process.
  • Du vil lære at mappe, hvilket punkter, der udfordrer dig i barslen og du vil få værktøjer til hvordan du grounder dig selv i den forandringsprocess du gennemgår.

  Fase 2:

  Ja tak & nej tak

  Uge 3-4

  I den anden fase bliver du klogere på hvorfor det er svært både at sætte grænser og at bede om hjælp, når man står i en livsovergang. Du vil få værktøjer til at hacke hvordan du får bedre hjælp og hvordan du ikke drukner i aftaler, du egentligt ikke har lyst til at have.

  Du vil lære:

  • Hvorfor det er svært at sige til og fra i en livsovergang.
  • At sige nej tak uden at få dårlig samvittighed og lære at bede om konkret hjælp, som du faktisk ønsker dig.
  • Hvordan du får den støtte og hjælp du har brug for frem for gæstebesøg og diskussioner, der dræner dig.

  Fase 3:

  Netflix, fodbad & ture ved vandet

  Uge 5-6

  I den tredje fase bliver du klogere på hvad der giver dig energi og hvad der dræner dig for energi. Du får værktøjer til at hacke en pakket hverdag med simple genopladsningsstrategier og du får hjælp til at forklare dig selv, hvorfor det er vigtigt og hvordan du skaber et rum til dig selv.

  I denne fase lærer du:

  • Hvorfor det er livsnødvenidigt for din familie og dig selv, at du holder pauser og lader dig selv op igen.
  • At du ikke er egoistisk når du prioritere dig selv, men hvorfor du er både ansvarlig og baner vejen for at dine døtre får et liv med mere nydelse.
  • Konkrete værktøjer til hvordan du holder pauser og lader sig selv op i en travl hverdag, hvor der knap nok er tid til at tisse i fred.

  Ville anbefale til alle mødre

  Jegermor støtter den vigtige proces, det er at stå stærkt i sin intuition. Man ved altid, hvad der er bedst for ens børn, hvorfor de er kede af det, hvad de mener om et og andet. Det kræver bare ro omkring en at kunne mærke det. Den proces støtter Jegermor. 

  Sofie / førstegangsmor

  Det har ændret min måde at gribe tingene an på

  Det er faktisk først i dag, at jeg har opdaget, noget af det vigtigste jeg har lært. Jeg har lært at jeg er pissehamrende sej! Og det havde jeg brug for at lære, for det har ændret min måde at gribe udfordringer an på. Jeg vil anbefale det til alle flergangsmødre.  

  Jeanette / mor & bonusmor til 4 børn

  Nyt perspektiv på moderskabet

  Det er et forløb, der har fokus på MIG SELV, midt i en tid, hvor alt – med rette – centrerer sig om det lille ny væsen, der er kommet til verden. Forløbet gjorde det at prioritere tid til mig selv meget konkret – og kan kombineres med at gå tur med barnevogn og lægge tøj sammen etc.

  Line / førstegangsmor

  Jeg har fået et sprog for, hvad jeg gennemgår

  ”Den største forandring, Barselsrevolution har givet mig, er en forståelse for, at de ting, jeg gennemgår, er jeg ikke alene om. Det er der rigtig mange andre kvinder rundt om i landet, der også kender. Jeg har fået en accept af, at det er okay at være lige her nu, og forløbet har givet mig et fællesskab.”

  Naja / mor til 2

  Mentorforløb | Hvem står bag?

  Laura Vilsgaard er mig på coverbilledet. Jeg er kvinden bag Jegermor. Jeg skrev for 5 år siden et speciale om hvordan kvinder oplever sig hjulpet, og ikke hjulpet, ind i forældreskabet, og jeg har specialiseret mig I at støtte kvinder ind i en bedre barsel. Flere af de kvinder, der tidligere har været i forløb hos mig, beskriver hvordan det har gjort deres hverdag bedre. Og kvinderne fra forløbet ses stadig jævnligt.

  Det er meget vigtigt for mig at vi ændrer den måde nybagte mødre i DK bliver behandlet på, fordi 1) omsorgsarbejdet både bliver taget for givet  og 2) der vises en misforstået om mangelfuld omsorg omkring mange mødre. På forløbet Barselsrevolution har jeg samlet det bedste af det jeg ved og kan, for at give det videre til dig. Så du også kan få mere nydelse ind i din hverdag.

  Hvordan vi omfavner dine behov

  Ud over at du får undervisning af mig og at jeg skræddersyr et podcastforløb til dig, får du også adgang til online sparring med jordemoder Sasha Orheim og sundhedsplejerske Anette Straadt. Hvis du har et kolikbarn eller en amning, der kører ad h til, kan jeg give dig nok så mange værktøjer til selvkærlighed i hverdagen, men så længe problemet fylder 80 % af din dag, vil du være totalt udkørt uanset hvad end du gør. Og Sasha og Anette er go-to eksperterne når babys mave bøvler, amningen er kørt skævt eller du sidder med et voldsomt fødselstraume. De griber, hvor jeg slipper og omvendt. På den måde har vi sikret os at vi kan dække dig godt ind i din barsel.

  Anette Straadt
  Sundhedsplejerske og indehaver af Æblebørn

  Laura Vilsgaard
  Stifter af Jegermor

  Sasha Orheim
  Jordemoder & indehaver af Barselsrummet

  Ja tak - Jeg vil med!

  Hvad koster det?

  Det koster 3.500 kr. Du tilmelder dig ved at følge købsknappen og betale det fulde beløb.

  Hvis du har en bekymring ift., at du ikke har pengene på din konto lige nu. Da er det muligt at reservere en plads for 10 kr. og derefter betale af i 3 rater hen over de næste 3 mdr. Det gør du ved at mobilepaye 10 kr. til: 531377 og markere overførslen med din mailadresse. Så sender jeg dig en mail og vi finder ud af det. Bestillingen er bindende, da der er et begrænset antal pladser på holdet.

  Næste hold starter i starten af 2021, reserver allerede nu, hvis du vil sikre dig en plads.

  Der er nemlig et begrænset antal pladser og hvis du vælger at prioritere dig selv og bestiller forløbet allerede nu, så vil jeg fejre det med en særlig bonus til dig. Jeg sender dig en kasse med selvforkælelses remedier med posten. I kassen vil du finde en olie med æteriske dufte, som du kan bruge til dit fodbad, til kroppen eller til hænderne her i efterårskulden.

  Du vil også finde to lækre notesbøger fra VisseVasse, chokolade, et medlemsskab til Jegermors podcastunivers og nogle personlige kort med øvelser fra mig.

  Ja tak - Jeg vil med!

  Tilfredshedsgaranti og afbetalingsordninger

  Jeg har lavet en tilfredshedsgaranti, så hvis du efter 14 dage ikke er tilfreds med forløbet, får du det fulde beløb igen. Det vil sige, at jeg LOVER dig at du vil forstå din process bedre når du har været igennem forløbet, du vil have mødt andre kvinder, der forstår dig og rummer dig og du vil have nemmere ved at nyde dig selv og din familie i nuet – og tage de pauser, der er så livsens vigtige for dig.

  Bestil

  FAQ

  Her kan du se ofte stillede spørgsmål

  Hvordan tilmelder jeg mig?

  Du kan tilmelde dig her på siden, eller blive ringet op og få en uforpligtende samtale.

  Hvad hvis jeg gerne vil tilmelde mig forløbet men ikke ønsker at betale med det samme?

  Du kan reservere en plads på et forløb for 10 kr. der garanterer dig en plads. Betalingen kan ligeså deles op i 3 rater.

  Hvad koster et forløb?

  Det koster 3.500 kr. for et forløb, der varer 6 uger.

  Kan jeg dele betalingen op?

  Ja du kan betale over 3 rater hen over 3 måneder. Dvs. 1.166 kr./mdr.
  Hvis du vil vente med at betale første rate, kan du reservere et forløb for 10 kr. og vente med at betale til efter næste lønningsdag.

  Hvad hvis forløbet ikke er noget for mig?

  Vi tilbyder fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke synes forløbet er noget for dig efter de første 14 dage, kan du få alle dine penge tilbage.

  Hvad hvis jeg er forhindret i at deltage?

  Du får som kursusdeltager adgang til al kursus-materialet også efter forløbet er slut, så du kan se det hele igen og igen eller tilgå det lige når det passer dig. Men der vil naturligvis være et aktuelt onlinefællesskab, som vi dyrker i de 6 uger, som vil være sjot og dejligt for dig og os, hvis du deltager i.

  Har du flere spørgsmål?

  Så tilføj dit telefonnummer i boksen til højre, og vi vil sørge for at ringe dig op inden for 48 timer.