Vil du med på et 6 ugers forløb, hvor du får mere nydelse og selvkærlighed ind i din hverdag?

Kan du sige ja til en af de følgende, så er dette forløb for dig.

 • Har du det ofte sådan at du er helt drænet efter du har set dine venner, selvom det burde være opladende og hyggeligt?
 • Føler du at du driver rovdrift på din krop og aldrig får hvilet ud fordi der bare ikke er tid og overskud til dig selv?
 • Knaser dit parforhold og misforstår I ofte hinanden efter I er blevet forældre, selvom I elsker hinanden?
 • Savner du et ærligt kvindefællesskab i barsels-hverdagen?

Hos Jegermor har vi samlet det bedste af vores 10 års arbejde med kvinder på barsel. Vi vil nemlig gerne starte en barselsrevolutionen. Revolutionen består i at hver enkel kvinde på barsel går fra at være lidt for meget alene på barslen, være frustrerede og udkørte til at opleve barslen som et selvudviklende, styrkende og livsbekræftende periode i sit liv. Et sted hvor der er plads til humor, fællesskab og nydelse. Og nu tænker du måske at det har du overhovedet ikke tid til. Men jeg lover dig. At det har du.

I forløbet vil du få:

 • Et online undervisningsforløb, der lærer dig hvordan du får mere nydelse ind i hverdagen og som ikke tager mere end 10 minutter af din dag (fordi jeg godt ved at du har travlt).
 • En fleksibilitet i kursusmatterialet, så du altid kan se kurset, når det passe dig.
 • Et online fællesskab med andre mødre. Vi mødes på Zoom hver mandag og har vores egen lukkede facebookgruppe.
 • En afklarende samtale med Laura eller jordemoder Sasha.
 • En ugentlig podcast i din indbakke, der er nøje udvalgte til dit behov.
 • Konkrete værktøjer til en bedre barsel.
 • Et teoretisk forståelse af hvad du gennemgår på barslen.
 • Adgang til rådgivning og sparring med en jordemoder og sundhedsplejerske i alle 6 uger.
 • Tilfredshed eller alle pengene tilbage efter 14 dage.

Er det noget for mig?

Få en uforpligtende og afklarende samtale om forløbet er noget for dig. 
Overblik over forløbets faser

Fase 1:

Forstå din process!

Uge 1-2

Her vil du blive klædt på til at indentificere og forstå den forandringsprocess du gennemlever lige nu. Både i et historisk, sociologisk og psykologisk perspektiv. Baseret på en afklarende samtale med Laura eller Sasha vil vi skræddersy et podcast-forløb til dig, så du hver uge får en selvkærlig podcast i din email-inbakke.

I den første fase bliver du klogere på…

 • Hvorfor du føler angst, vrede, kærlighed, afmagt, lykke, sorg, skam og eufori voldsommere end normalt i barslen.
 • At du gennemgår en af livets størte forandringer og hvad vi ved videnskabeligt, at der skal til, for at komme godt igennem sådan en process.
 • Du vil lære at mappe, hvilket punkter, der udfordrer dig i barslen og du vil få værktøjer til hvordan du grounder dig selv i den forandringsprocess du gennemgår.

Fase 2:

Ja tak & nej tak

Uge 3-4

I den anden fase bliver du klogere på hvorfor det er svært både at sætte grænser og at bede om hjælp, når man står i en livsovergang. Du vil få værktøjer til at hacke hvordan du får bedre hjælp og hvordan du ikke drukner i aftaler, du egentligt ikke har lyst til at have.

Du vil lære:

 • Hvorfor det er svært at sige til og fra i en livsovergang.
 • At sige nej tak uden at få dårlig samvittighed og lære at bede om konkret hjælp, som du faktisk ønsker dig.
 • Hvordan du får den støtte og hjælp du har brug for frem for gæstebesøg og diskussioner, der dræner dig.

Fase 3:

Netflix, fodbad & ture ved vandet

Uge 5-6

I den tredje fase bliver du klogere på hvad der giver dig energi og hvad der dræner dig for energi. Du får værktøjer til at hacke en pakket hverdag med simple genopladsningsstrategier og du får hjælp til at forklare dig selv, hvorfor det er vigtigt og hvordan du skaber et rum til dig selv.

I denne fase lærer du:

 • Hvorfor det er livsnødvenidigt for din familie og dig selv, at du holder pauser og lader dig selv op igen.
 • At du ikke er egoistisk når du prioritere dig selv, men hvorfor du er både ansvarlig og baner vejen for at dine døtre får et liv med mere nydelse.
 • Konkrete værktøjer til hvordan du holder pauser og lader sig selv op i en travl hverdag, hvor der knap nok er tid til at tisse i fred.

 

Barselsrevolution – Jamen hvem står bag?

Laura Vilsgaard er mig på coverbilledet. Jeg er kvinden bag Jegermor. Jeg skrev for 5 år siden et speciale om hvordan kvinder oplever sig hjulpet og ikke hjulpet ind i forældreskabet og jeg har specialiseret mig I at støtte kvinder ind i en bedre barsel. Det er meget vigtigt for mig at vi ændrer den måde nybagte mødre i DK bliver behandlet på, fordi 1) omsorgsarbejdet både bliver taget for givet  og 2) der vises en misforstået om mangelfuld omsorg omkring mange mødre. På forløbet Barselsrevolution har jeg samlet det bedste af det jeg ved og kan for at give det videre til dig. Så du også kan få mere nydelse ind i din hverdag.

Ud over at du får undervisning af mig og at jeg skræddersyr et podcastforløb til dig, får du også adgang til online sparring med jordemoder Sasha Orheim og sundhedsplejerske Anette Straadt. Hvis du har et kolikbarn eller en amning, der kører ad h til kan jeg give dig nok så mange værktøjer til selvkærlighed i hverdagen, men så længe problemet fylder 80 % af din dag, vil du være totalt udkørt uanset hvad end du gør. Og Sasha og Anette er go-to eksperterne når babys mave bøvler, amningen er kørt skævt eller du sidder med et voldsomt fødselstraume. De griber, hvor jeg slipper og omvendt. På den måde har vi sikret os at vi kan dække dig godt ind i din barsel.

 

Anette Straadt
Sundhedsplejerske og indehaver af Æblebørn

Laura Vilsgaard
Stifter af Jegermor

Sasha Orheim
Jordemoder & indehaver af Barselsrummet

Ja tak - Jeg vil med!

 

 

Ville anbefale til alle mødre

Jegermor støtter den vigtige proces, det er at stå stærkt i sin intuition. Man ved altid, hvad der er bedst for ens børn, hvorfor de er kede af det, hvad de mener om et og andet. Det kræver bare ro omkring en at kunne mærke det. Den proces støtter jegermor. 

Sofie / førstegangsmor

Tak for dette fine forløb

Jeg ville især anbefale forløbet til førstegangsmødre, da universet indbyder en ro, som måske kan være svær selv at finde. Og måske også især i den allerførste skrøbelige tid. Men jeg har som 2. Gangs mor nydt at lytte til det. Noget til at reflektere over tiden med min første og noget livet lige nu.  

Anna / andengangsmor

Nyt perspektiv på moderskabet

Det er et forløb, der har fokus på MIG SELV, midt i en tid, hvor alt – med rette – centrerer sig om det lille ny væsen, der er kommet til verden. Forløbet gjorde det at prioritere tid til mig selv meget konkret – og kan kombineres med at gå tur med barnevogn og lægge tøj sammen etc.

Line / Førsgangsmor

FAQ

Her kan du se ofte stillede spørgsmål

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig her på siden, eller blive ringet op og få en uforpligtende samtale.

Hvad hvis jeg gerne vil tilmelde mig forløbet men ikke ønsker at betale med det samme?

Du kan reservere en plads på et forløb for 10 kr. der garanterer dig en plads. Betalingen kan ligeså deles op i 3 rater.

Hvad koster et forløb?

Det koster 2778 kr. for et forløb, der varer 6 uger.

Kan jeg dele betalingen op?

Ja du kan betale over 3 rater hen over 3 måneder. Dvs 926 kr./mdr.
Hvis du vil vente med at betale første rate, kan du reservere et forløb for 10 kr. og vente med at betale til efter lønningsdag i starten af august.

Hvad hvis forløbet ikke er noget for mig?

Vi tilbyder fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke synes forløbet er noget for dig efter de første 14 dage, kan du få alle dine penge tilbage.

Hvad hvis jeg er forhindret i at deltage?

Du får som kursusdeltager adgang til al kursus-materialet også efter forløbet er slut, så du kan se det hele igen og igen eller tilgå det lige når det passer dig. Men der vil naturligvis være et aktuelt onlinefællesskab, som vi dyrker i de 6 uger, som vil være sjot og dejligt for dig og os, hvis du deltager i.

Har du flere spørgsmål?

Så tilføj dit telefonnummer i boksen til højre og vi vil sørge for at ringe dig op inden for 48 timer.