©2018 by Jegermor

Samarbejdspartnere

I Jeg er mor møder du forskellige fageksperter og kunstnere. Hver især bidrager de med deres viden og udtryk så du bliver klogere på dig selv i livsovergangen til moderskabet.

Helene Bovin, Jordemoder

Ammefif, ammestillinger og blufærdighed.

Helene Bovin er jordemoder. Hun guider dig igennem de forskellige ammestillinger, og hvad du skal være særlig opmærksom på til etablering af amning. Med Helene snakker vi også om blufærdig og om den særlige åbenhed du kan opleve som ny mor.

Krista Bella Hultén, Jordemoder

Hormoner, sex og hvordan du finder tid til dig selv.

Krista Bella Hultén er jordemoder. Sammen med hende kan du høre om, hvorfor du påvirkes af dine hormoner oven på din fødsel. Både fysisk og følelsesmæssigt.
Hun sætter også ord på, at skulle starte sit sexliv op igen - lyst eller ikke lyst, og hvordan du udforsker nye sider af din krop.
Sammen med Krista Bella udforsker vi også hvordan du får tid til dig selv som nybagt mor.

Anja Bay, Stifter af SmertefriFødsel

Afslapning ved amning, ro til stressfyldte situationer og ejerskab af din dag.

Anja Bay er stifter af Smertefri Fødsel. Hun guider dig til afspænding når du ammer og hvordan du connecter med dig selv i stressfyldte situationer. Hun giver dig også en genial øvelse, til at sætte din dag hver morgen, så du ikke skal halse stressfyldt afsted, men i stedet få mere nydelse i din dag.


Bente Løkke Klemmensen, 

Psykomotorisk terapeut

Respekt for din krop, respekt for dig selv.

Bente Løkke Klemmensen deler sin enorme viden om hvad der sker med din krop oven på din fødsel. Hun giver dig små øvelser, der giver dig øjeblikkeligt indre ro når du er overbelastet i sind og krop. Sammen med Bente udforsker vi også hvordan mor og barns gråd påvirker hinanden, og hvordan vi kan tage vare på både barnet og os selv når baby græder.

Krista Korsholm Bojesen, Psykolog med speciale i skam

Selvrespekt, skam og den værdifulde mor.

Krista Korsholm Bojesen hjælper dig med at, forstå hvorfor følelsen af skam kan påvirke dit liv som mor. Hun hjælper dig med at inspirere dig til at se hvad du skammer dig over, og hvordan du kan hjælpe dig selv med at navigere i livet som mor og kvinde uden at skamfulde følelser skal styre dig.

Heidi Skovgaard Agerkvist, Psykolog med speciale i parforhold og børn.

Parforhold når man er blevet forældre.

Heidi Skovgaard Agerkvist hjælper med at belyse udfordringen ved at have et parforhold samtidig med at være forældre. Hun giver dig viden om hvad der er på spil i parforholdet "når 2 bliver til 3" og en øvelse til dig, der vil opnå større kontakt til din partner.

Lise My Adamsen, Pædagog og Adjunkt.

Opstart til vuggestue og pædagogik.

Lise My Adamsen deler sin erfaring med at starte børn op i daginstitution. Hun hjælper med at nuancere hvad der sker for mor, barn og pædagogerne når en familie skal møde vuggestuelivet for første gang.

Britt Rasmussen, Pædagog og musiker

Musik, kærlighed og forældreskab.

Britt Rasmussen folder kærlighed til barnet, og ydmyghed til opgaven forældreskab ud med sin musik. 

Du får musik til dage hvor du vil bestyrkes i vigtigheden af din rolle som mor, og til de dage hvor følelserne er overvældende store. 

Rebekka Maria Andersson, Musiker og performance kunstner

Amning, moderskab, krop og skaberkraft.

Rebekka Maria Andersson giver dig musikstykker om amning, mælk og din moderkrop. Musikken ligger vægt på din kraftpræstation i moderskabet, og er perfekt egnet til at bekræfte dig i din krops formåen - og til når du har lyst til dans, overgivelse og kreative udtryk.

Pia Vilsgaard, Familie terapeut

Billedet er på vej

Om følelser og hvordan vi kan forstå dem.

Pia Vilsgaard har igennem sit arbejde som familiebehandler i forskellige kommuner i Danmark hjulpet familier og børn til at komme i bedre trivsel -både imellem hinanden om med sig selv. Hun kan ikke magi, men hun ved en masse om følelser og hvordan vi kan forstå dem og så er hun god til at lytte og forklare. Hun er desuden også Lauras mor. 

Sven Aage Madsen. Chefforsker, Rigshospitalet

Forskning i mænds sundheds og fødselsdepressioner.

Svend Aage Madsen har gennem sin lange karriere som psykolog forsket og behandlet mænd med psykiske lidelser. Han var den første her hjemme til at beskrive mænds fødselsdepresioner og han har gennem sin forskning skabt nye screeningsmetoder til at screene mænd for fødselsdepressioner. Han er lidt af en rockstjerne når det kommer til mænds sundhed.

Merethe Vinter, Sundhedsplejerske

Om screening af fødselsdepressioner og mødet mellem sundhedsplejerske og familie.

Merethe Vinter er sundhedsplejerske i Thisted Kommune, hvor hun hver dag møder nybagte forældre og babyer. Hun kalder "sundhedsplejen" for den yderste front af sundheds-systemet og hun brænder for mødet med de nye forældre. Hun har desuden deltaget i en del forskningsprojekter om fødselsdepressioner og har bidraget til boget "Fødselsdepression - Der er hjælp at få".