©2018 by Jegermor

Jegermor i iTunes & på
Soundcloud

Hvis du søger på "Jeg er mor" i din podcast app, kan du højest sansynligt finde et udvalg af vores podcasts der. Podcastene er en forsmag på det du finder i Jegermor appen.

Vi taler om alt det man ikke siger højt i mødregruppen eller til familiefesten. Alt fra konkrete ammeteknikker, til nyligt opståede bekymringer og følsomhed, eller når baby-lykken synes at udeblive. I en blanding af personlige fortællinger, diskussioner og faglige indspark folder vi emnerne ud.

podcast-cover-lille.jpg
Udtalelser fra lytterne

"Med en sjælden blanding af menig fornuft og følsom indlevelse er disse dejlige kvinder perfekte at holde i hånden, i den første vidunderlige, vanvittige, tumultariske og udmattende tid som mor. Stor respekt for en imponerende mission og en fantastisk udførelse!"

- Kristine

"Tak for jeres kæmpe arbejde. Jeg har småhulket mig igennem alle afsnit. Det er en ubeskriveligt lettende følelse at blive mødt i sårbarheden som mor. I gør verden til et bedre sted for mødre med jeres podcast. Bare tak!"

- Sandra

"Jeg har simpelthen brug for at sige TAK for det arbejde I har lagt i Jegermor-podcasten. I sætter SÅ præcist ord på de svære tanker, den skam og den angst jeg har oplevet i forbindelse med at blive mor for 2 år siden. Jeres podcasts har gjort en verden til forskel for mig - jeg har følt mig forstået, rummet, rørt og opdaget, at jeg ikke er alene om de oplevelser."

- Malene