Vil du med på et 6 ugers forløb, hvor du får mere nydelse og selvkærlighed ind i din hverdag?

Kan du sige ja til en af de følgende:

 • Har du det ofte sådan at du er helt drænet efter du har set dine venner, selvom det burde være opladende og hyggeligt?
 • Har mange konflikter med dit viljestærke barn?
 • Føler du at du driver rovdrift på din krop og aldrig får hvilet ud fordi der bare ikke er tid og overskud til dig selv?
 • Knaser dit parforhold og misforstår I ofte hinanden efter I er blevet forældre, selvom I elsker hinanden?
 • Savner du et ærligt kvindefællesskab i barsels-hverdagen?

Så er mentorforløbet noget for dig! Alt for mange kvinder oplever at blive udbrændte, ensomme og frustrerede i årene med små børn. Alt for mange oplver at løfte hjemmest opgaver alene og at det at få plads til sig selv og det at kunne mærke sig selv er en by i Rusland. I forløbet her arbejder vi på at gå fra at være frustrerede og udkørte til at opleve årene med små børn som en selvudviklende, styrkende og livsbekræftende periode i sit liv. Et periode, hvor der er plads til humor, fællesskab og nydelse. Og nu tænker du måske at det har du overhovedet ikke tid til. Men jeg lover dig. At det har du.

I forløbet vil du få:

 • Mere nydelse og lethed i din hverdagen
 • Lære at sætte kærlige, men tydelige grænser overfor dine nærmeste
 • Et oprigtigt ærligt fællesskab, som har din ryg  og består af en lille gruppe mødre & Laura
 • Nemmere ved at sige fra og bede om hjælp
 • Et online undervisningsforløb som ikke tager mere end 10 minutter af din dag (fordi jeg godt ved at du har travlt).
 • En fleksibilitet i kursusmaterialet, så du altid kan se kurset, når det passe dig.
 • Vi mødes på Zoom en gang om ugen og deler det der fylder og har vores egen lukkede facebookgruppe.
 • En afklarende samtale med Laura inden vi starter.
 • En ugentlig podcast i din indbakke, der er nøje udvalgte til dit behov.
 • Konkrete værktøjer til grænsesætning og følelses-regulering.
 • Et teoretisk forståelse af hvad du gennemgår som småbørnsmor.
 • Tilfredshed eller alle pengene tilbage efter 14 dage.

Er det noget for mig?

Få en uforpligtende og afklarende samtale om forløbet er noget for dig.
  Overblik over forløbets faser

  Fase 1:

  Forstå din process!

  Uge 1-2

  Her vil du blive klædt på til at indentificere og forstå den forandringsprocess du gennemlever lige nu. Både i et historisk, sociologisk og psykologisk perspektiv. Baseret på en afklarende samtale med Laura vil jeg skræddersy et podcast-forløb til dig, så du hver uge får en selvkærlig podcast i din email-inbakke.

  I den første fase bliver du klogere på…

  • Hvorfor du føler angst, vrede, kærlighed, afmagt, lykke, sorg, skam og eufori voldsommere efter du blev mor.
  • At du gennemgår en af livets størte forandringer i det første år efter du blev mor og hvad vi ved videnskabeligt, at der skal til, for at komme godt igennem sådan en process.
  • Du vil lære at mappe, hvilket punkter, der udfordrer dig i hverdagen og du vil få værktøjer til hvordan du grounder dig selv i de forandringsprocesser du gennemgår.

  Fase 2:

  Ja tak & nej tak

  Uge 3-4

  I den anden fase bliver du klogere på hvorfor det er svært både at sætte grænser og at bede om hjælp, når man har små børn. Du vil få værktøjer til at hacke hvordan du får bedre hjælp og hvordan du ikke drukner i aftaler, du egentligt ikke har lyst til at have.

  Du vil lære:

  • Hvorfor det er svært at sige til og fra i en livsovergang.
  • Hvad mental load er og hvordan du ikke skal være den eneste der projektleder hjemmet
  • At sige nej tak uden at få dårlig samvittighed og lære at bede om konkret hjælp, som du faktisk ønsker dig.
  • Hvordan du får den støtte og hjælp du har brug for frem for gæstebesøg og diskussioner, der dræner dig.

  Fase 3:

  Netflix, fodbad & ture ved vandet

  Uge 5-6

  I den tredje fase bliver du klogere på hvad der giver dig energi og hvad der dræner dig for energi. Du får værktøjer til at hacke en pakket hverdag med simple genopladsningsstrategier og du får hjælp til at forklare dig selv, hvorfor det er vigtigt og hvordan du skaber et rum til dig selv.

  I denne fase lærer du:

  • Hvorfor det er livsnødvenidigt for din familie og dig selv, at du holder pauser og lader dig selv op igen.
  • At du ikke er egoistisk når du prioritere dig selv, men hvorfor du er både ansvarlig og baner vejen for at dine døtre får et liv med mere nydelse.
  • Konkrete værktøjer til hvordan du holder pauser og lader dig selv op i en travl hverdag, hvor der knap nok er tid til at tisse i fred.

  Ville anbefale til alle mødre

  Jegermor støtter den vigtige proces, det er at stå stærkt i sin intuition. Man ved altid, hvad der er bedst for ens børn, hvorfor de er kede af det, hvad de mener om et og andet. Det kræver bare ro omkring en at kunne mærke det. Den proces støtter Jegermor. 

  Sofie / førstegangsmor

  Det har ændret min måde at gribe tingene an på

  Det er faktisk først i dag, at jeg har opdaget, noget af det vigtigste jeg har lært. Jeg har lært at jeg er pissehamrende sej! Og det havde jeg brug for at lære, for det har ændret min måde at gribe udfordringer an på. Jeg vil anbefale det til alle flergangsmødre.  

  Jeanette / mor & bonusmor til 4 børn

  Nyt perspektiv på moderskabet

  Det er et forløb, der har fokus på MIG SELV, midt i en tid, hvor alt – med rette – centrerer sig om det lille ny væsen, der er kommet til verden. Forløbet gjorde det at prioritere tid til mig selv meget konkret – og kan kombineres med at gå tur med barnevogn og lægge tøj sammen etc.

  Line / Førsgangsmor

  Mentorforløb | Hvem står bag?

  Laura Vilsgaard er mig på coverbilledet. Jeg er kvinden bag Jegermor. Jeg skrev for 5 år siden et speciale om hvordan kvinder oplever sig hjulpet, og ikke hjulpet, ind i forældreskabet, og jeg har specialiseret mig I at støtte kvinder i livsovergange og i tiden med små børn. Flere af de kvinder, der tidligere har været i forløb hos mig, beskriver hvordan det har gjort deres hverdag bedre. Og kvinderne fra forløbet ses stadig jævnligt.

  Det er meget vigtigt for mig at vi ændrer den måde nybagte mødre i DK bliver behandlet på, fordi 1) omsorgsarbejdet både bliver taget for givet  og 2) der vises en misforstået om mangelfuld omsorg omkring mange mødre. På forløbet har jeg samlet det bedste af det jeg ved og kan, for at give det videre til dig. Så du også kan få mere nydelse ind i din hverdag.

   

  Laura Vilsgaard
  Stifter af Jegermor

  Ja tak - Jeg vil med!

  Hvor meget skal jeg invistere i mig selv?

  Invisteringen i en gladere og lettere hverdag er på 3.500 kr. Du tilmelder dig ved at følge købsknappen herunder.

  Hvis du ikke har det fulde beløb her og nu, er det muligt at betale i rater. For at sikre dig en af de få pladser på holdet, skal du mobilepaye 10 kr. til: 531377 og markere overførslen med din mailadresse. Så sender jeg dig en bekræftigende mail og du afdrager derefter 875 kr om måneden i 4 mdr. Bestillingen er bindende, da der er et begrænset antal pladser på holdet.

  Bonus, hvis du bestiller din plads allerede nu.

  Hvis du vælger at prioritere dig selv og bestiller forløbet allerede nu, så vil jeg fejre det med en særlig bonus til dig. Jeg sender dig en kasse med selvforkælelses remedier med posten. I kassen vil du finde en olie med æteriske dufte, som du kan bruge til dit fodbad, til kroppen eller til hænderne her i efterårskulden.

  Du vil også finde to lækre notesbøger fra VisseVasse, chokolade, et medlemsskab til Jegermors podcastunivers og nogle personlige kort med øvelser fra mig.

  Ja tak - Jeg vil med!

  Tilfredshedsgaranti og afbetalingsordninger

  Jeg har lavet en tilfredshedsgaranti, så hvis du efter 14 dage ikke er tilfreds med forløbet, får du det fulde beløb igen. Det vil sige, at jeg LOVER dig at du vil forstå din process bedre når du har været igennem forløbet, du vil have mødt andre kvinder, der forstår dig og rummer dig og du vil have nemmere ved at nyde dig selv og din familie i nuet – og tage de pauser, der er så livsens vigtige for dig.

  Bestil

  FAQ

  Her kan du se ofte stillede spørgsmål

  Hvordan tilmelder jeg mig?

  Du kan tilmelde dig her på siden, eller blive ringet op og få en uforpligtende samtale.

  Hvad hvis jeg gerne vil tilmelde mig forløbet men ikke ønsker at betale med det samme?

  Du kan reservere en plads på et forløb for 10 kr. der garanterer dig en plads. Betalingen kan ligeså deles op i 4 rater.

  Hvad koster et forløb?

  Det koster 3.500 kr. for et forløb, der varer 6 uger.

  Kan jeg dele betalingen op?

  Ja du kan betale over 3 rater hen over 4 måneder. Dvs. 875 kr./mdr.
  Hvis du vil vente med at betale første rate, kan du reservere et forløb for 10 kr. og vente med at betale til efter næste lønningsdag.

  Hvad hvis forløbet ikke er noget for mig?

  Vi tilbyder fuld tilfredshedsgaranti, så hvis du ikke synes forløbet er noget for dig efter de første 14 dage, kan du få alle dine penge tilbage.

  Hvad hvis jeg er forhindret i at deltage?

  Du får som kursusdeltager adgang til al kursus-materialet også efter forløbet er slut, så du kan se det hele igen og igen eller tilgå det lige når det passer dig. Men der vil naturligvis være et aktuelt onlinefællesskab, som vi dyrker i de 6 uger, som vil være sjot og dejligt for dig og os, hvis du deltager i.

  Har du flere spørgsmål?

  Så tilføj dit telefonnummer i boksen til højre, og vi vil sørge for at ringe dig op inden for 48 timer.