©2018 by Jegermor

Jegermor kvindefællesskaber
Fordi ingen mor skal føle sig alene

Drømmer du om meningsfulde samtaler om livet som menneske og forælder? Drømmer du om et fællesskab med andre kvinder? Og drømmer du om at blive bedre til at være i ro med det, der opstår mellem dig og dine omgivelser?

Så er dette måske for dig.

Sammen med andre kvinder, får du nu mulighed for at blive en del af et nærende fællesskab - som I alle har valgt til.
Vi ønsker med Jegermors kvindefællesskaber at skabe et varmt og omfavnende mor-rum, hvor vi åbner op for samtalen, så din fortælling kan foldes ud. Et sted hvor der er tid til refleksion og opmærksomhed på dig, og den fase i livet du befinder dig i.
Et fællesskab hvor der er rum for utilstrækkelighed, grin, forundring og begejstring. Et rum hvor vi alle kan være. Uden at skulle fikses.

Hvad får du?

  • Et rum til fordybelse, forkælelse og tid til dig selv.

  • Et åndehul i hverdagen, der handler om dig og hvordan du har det.

  • 3 måneders forløb, med 2 mødegange per måned - så vi over tid kommer tæt på hinanden og får bygget et nærende fællesskab op.

  • Forløbet kan gennemføres både med og uden baby - så du kan være til stede som det bedst passer dig.

  • Fællesskab med andre skønne kvinder, som også ønsker at åbne op for samtalen og dele deres rejser ind i moderskabet sammen med dig.

  • Adgang til jegermors lydunivers – Vi anbefaler podcasts, der kan lyttes til mellem hvert møde, så du inspireres til den kommende mødegangs tema.

  • Et lukket virtuelt rum, hvor der er plads til at udveksle og til at støtte hinanden ud over de fysiske mødegange. Et fællesskab der kan leve videre, også efter forløbets afslutning.

  • Fokus på velvære. Et rum hvor du blir forkælet og taget hånd om.

  • Forløbet foregår i skønne rammer på Christianshavn, med fokus på både kropslig selvforkælelse og den gode samtale. 

Ida og Laura vil føre jer igennem forløbet med både værktøjer, rum til fordybelse, samtaler og øvelser i at være med det der opstår.

Laura er iværksætter og direktør i Jegermor. Hun er også mor til Noor på 9 år og Kaisa på 7. Hun har arbejdet professionelt med moderskab og livsovergange i snart 10 år, men et specielt fokus på efterfødselsreaktioner.

Ida er uddannet cand.pæd.ant. og mor til Bo på 2,5 år. Hun har arbejdet professionelt med familie-rellationer og samtalens betydning siden 2011.

Hvornår?

Forløbet løber d. 19./11., 3./12., 17./12., 7./1. & 21./1. Alle gange fra kl 10 & 12. (Kom gerne lidt før, så du lige kan nå at lande inden vi går i gang)

 

Hvor?

Hos Sat Nam Yoga på Wilders Pl. 9C, 1403 København

 

Hvad koster det?

3000 kr.

Ved køb inden 15. Oktober får du 15% rabat, med en pris på 2500 kr.

* Der er mulighed for at betale beløbet i rater.

Har du spørgsmål er du også velkommen til at skrive eller skrive til Ida på ida@jegermor.dk eller ringe til Laura på 50914356